Naša kuhinja

Sezonski menu

Predjedi:

LUŠT-na paradižnikova juha s kapljicami bučnega olja

Račkina pašteta z jurko in ajdov popečenec

Rajhov langaš

Goveji jezik na solati z bučnim oljem

Carpaccio gosjih prsi

Tatarski biftek

Glavne jedi:

Ocvrti jajčevci in hladne ''mlečne ugorke''

Široki rezanci z goričkimi gobami in zelišči

Pečene perutničke na limetinem pireju in aioli omaka

Ocvrti piščanec in solata z našega vrta

Zajček s timijanom, melancani, paprika in paradižnik

Goveji roastbeef in gorčična omaka

Lahka solata s piščančjimi traki, krompirjev čips
in konopljina semena

Zlatovčica in grahov pire

Pečen smuč in vrtna zelenjava

Sladice:

Čokoladni soufflé in sladoled črnega ribeza

Sladoled prekmurske gibanice

Bezgov sladoled na maslenem drobljencu
in kandirani ingver

Bučna tortica z malinami

Lističi z vanilijevo kremo

Poletna ledena kava